Kinderdagopvang (KDV)

Het kinderdagverblijf bij Kidswereld draait om samen de wereld ontdekken. Kinderen tussen zes weken en vier jaar zitten samen in kleine groepen van maximaal twaalf kinderen. Met deze gevarieërde samenstelling stimuleren we de ontwikkeling van alle kinderen. Want een voorbeeld krijgen is goed, maar het geven is minstens zo leerzaam.

Dagen bij Kidswereld zijn ingedeeld volgens een vast ritme. Zo begint elke nieuwe dag met een kringgesprek. Hiermee stimuleren we kinderen om dingen te delen en naar elkaar te luisteren. En we bereiden ze langzaam voor op de basisschool. Verder zijn er elke dag vaste momenten om samen te eten, drinken, zingen, knutselen en spelen. Alle dingen die belangrijk zijn voor kinderen.

We trekken er graag op uit. We geloven namelijk in buitenspelen. Daarom gaan we elke dag minstens één keer met alle kinderen naar buiten. Weer of geen weer. Zo kunnen ze spelenderwijs hun wereld ontdekken en groter maken. En lekker in de plassen stampen natuurlijk.

Locaties met kinderopvang
Kidswereld Aetsveld / Kidswereld Nederhorst den BergKidswereld Weesp / Kidswereld Baambrugge Kidswereld Nigtevecht / Kidswereld Herengracht