Kinderdagopvang (KDV)

Kinderen tussen tien weken en vier jaar worden op de kinderdagopvang opgevangen in vaste groepen met vaste pedagogisch medewerkers. Deze vaste indeling komt de veilige leeromgeving van kinderen ten goede. We creëren zo een vaste basis van waaruit kinderen de wereld kunnen ontdekken. 

Dagen bij Kidswereld zijn ingedeeld volgens een vast ritme. Zo begint elke nieuwe dag met een kringgesprek. Hiermee stimuleren we kinderen om dingen te delen en naar elkaar te luisteren. En we bereiden ze langzaam voor op de basisschool. Verder zijn er elke dag vaste momenten om samen te eten, drinken, zingen, knutselen en spelen. Alle dingen die belangrijk zijn voor kinderen.

We trekken er graag op uit. We geloven namelijk in buitenspelen. Daarom gaan we elke dag minstens één keer met alle kinderen naar buiten. Weer of geen weer. Zo kunnen ze spelenderwijs hun wereld ontdekken en groter maken. En lekker in de plassen stampen natuurlijk.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met ons kantoor via administratie@kinderopvangkidswereld.nl of telefonisch via 0294-419260 doorkiesnummer 102.
 
Om de sfeer zelf te ervaren kunt u het beste eens een kijkje nemen op onze locaties! U kunt hier een rondleiding aanvragen, tijdens de ronleiding ontvangt u informatie over onze organisatie en de locatie van uw voorkeur.  

 

Locaties met kinderopvang
Kidswereld Aetsveld / Kidswereld Nederhorst den BergKidswereld BoerderijKidswereld Baambrugge Kidswereld Nigtevecht / Kidswereld Herengracht