Peuteropvang (POV)/Voorschool(VE)

Peuteropvang bij Kidswereld stimuleert de interactie tussen kinderen en bereidt hen langzaam voor op de basisschool. In groepen niet groter dan zestien kinderen tussen de twee en vier jaar, onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers doen we van alles om de ontwikkeling bij de kinderen te stimuleren.

Wij werken met het voorschoolse educatieprogramma (VE) UK & PUK. Hiermee bieden wij extra taal- en ontwikkelingsondersteuning aan peuters die dit nodig hebben (doelgroep peuters). Daarnaast bieden wij door middel van dit programma ook uitdaging aan de kinderen die voorlopen in de ontwikkeling. 

De doelgroep peuters met (het risico op) een onderwijsachterstand krijgen van het consultatiebureau een indicatie voor voorschoolse Educatie (VE) en komen meer dagdelen naar de Peuteropvang dan de niet-doelgroep peuters. 
Door middel van het observatiesysteem KIJK volgt de pedagogisch medewerker de ontwikkeling van uw kind nauwkeurig. De pedagogisch medewerker is tevens het aanspreekpunt voor ouders bij ontwikkel- en opvoedvragen. 

Op de volgende locaties en dagen is peuteropvang beschikbaar

  • Nederhorst den Berg: maandag (Warin), dinsdag (Kremer), woensdag (Platanen), donderdag (Warin) en vrijdag (Kremer).
  • Aetsveld: maandag, dinsdag en vrijdag.
  • Nigtevecht maandag, woensdag en donderdag

LET OP! In de schoolvakanties is er geen peuteropvang

Peuteropvang is van 8.30 uur tot 12.30 uur. Verlengde/VE opvang is tot 13.30 of tot 14.30. Voor meer informatie neem contact op met de afdeling planning via 0294-419260 of via administratie@kinderopvangkidswereld.nl 

Locaties met peuteropvang
Kidswereld Nederhorst den BergKidswereld Aetsveld  / Kidswereld Nigtevecht